Eerste lustrum Tulip Trade Event nu echt in zicht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nadat in 2020 en 2021 het Tulip Trade Event vanwege de coronamaatregelen helaas niet door kon gaan, is nu de hoop gevestigd op maart 2022. Tijdens recent overleg met alle deelnemers, is besloten in te zetten op het organiseren van de vijfde editie van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 maart 2022. Deze drie dagen openen 12 locaties hun deuren voor het nationale en internationale publiek. De deelnemers vertrouwen erop dit jaar eindelijk het eerste lustrum van het event kunnen laten plaatsvinden. Live, waarbij bezoekers op afspraak het product kunnen zien én ruiken.

Kleurrijke, vrolijke tulpen kondigen de komst van de lente aan na een lange winter en staan daarmee symbool voor hoop en positiviteit. Deelnemende bedrijven aan het Tulip Trade Event hopen dat die symboliek tijdens het Tulip Trade Event in 2022 terug te vinden is. Hoop op betere tijden na de Covid-pandemie en een positieve kijk op de toekomst. De bloemensector, inclusief de tulpenmarkt, heeft zich overigens na de eerste klap van de coronacrisis goed hersteld. Wereldwijd nam de vraag naar bloemen toe en daarvan wist ook de tulpensector te profiteren.

Decor voor innovaties

Tijdens het Tulip Trade Event krijgen bezoekers uit binnen- en buitenland op afspraak bij twaalf locaties een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse bollenexporteurs te bieden hebben. De bedrijven in Noord- en Zuid-Holland nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp. En net als voorgaande edities zal het Tulip Trade Event ook weer het decor zijn voor introducties en innovaties. Uiteraard alles met inachtneming van de geldende Corona-maatregelen.

Deelnemers

De opengestelde bedrijven zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen. Op de website van de rijksoverheid vinden geïnteresseerden meer informatie over de geldende corona-maatregelen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl