0°C

Peter Smak voorzitter Ledenraad Royal FloraHolland

Peter Smak is per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de Ledenraad Royal FloraHolland. Tijdens de ledenraadvergadering van 18 november kreeg de tulpenkweker een meerderheid van stemmen.

De Ledenraad heeft Smak gekozen als voorzitter voor een termijn van drie jaar. Smak is mede-eigenaar van Smak Tulips, een familiebedrijf dat al vier generaties is gevestigd in het West-Friese Onderdijk.

Eerste aanspreekpunt

Smak maakte eerder deel uit van de pilot Ledenraad, commissie strategie en commissie ledenbinding en is lid van de Coöperatiecommissie binnen de huidige Ledenraad. Als voorzitter van de Ledenraad is hij het eerste aanspreekpunt voor Directie en Raad van Commissarissen. Daarnaast is hij als voorzitter verantwoordelijk voor een goede samenwerking binnen de Ledenraad en het functioneren van individuele leden en de Ledenraad als geheel.

‘Werk aan de winkel’

De reactie van Smak: “Als eerste dank ik Marcel van Tol voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht. Inmiddels heb ik een lange historie met Royal FloraHolland en realiseer ik me dat er zeker werk aan de winkel is. We hebben een intensieve periode achter de rug. Door in een open sfeer elkaar als sparringpartner te zien en elkaar te vertrouwen, kunnen we samen de coöperatie verder brengen en laten groeien. Mijn persoonlijke doelstelling is om constant te willen verbeteren, door naast de wettelijke taken ook signalen te wegen en waardevolle adviezen te geven. Dit samen met een Ledenraad waar alle leden actief bij betrokken zijn en op constructieve wijze hun bijdrage leveren. Ik kijk ernaar uit om gezamenlijk aan de slag te gaan en om met onze coöperatie een volgende stap te kunnen zetten.”

Bron: https://www.greenity.nl/nieuws/peter-smak-voorzitter-ledenraad-royal-floraholland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl