0°C

Brassica dagen Hazera

De jaarlijkse Internationale Open Dagen in september zijn een lange en bekende traditie. Al vele jaren presenteren we ons volledige assortiment aan internationale klanten in de beroemde week 39. Maar tijden veranderen. Daarom hebben we besloten om dit jaar te focussen op ons Brassica portfolio. We organiseren dan ook de Hazera Brassica dagen, die op afspraak zijn te bezoeken.

Lokale omstandigheden en behoeften van klanten variëren. De nieuwe aanpak dit jaar om een meer gerichte focus te hebben, zal ons helpen om de behoeften en wensen van onze klanten nog beter te begrijpen. Het geeft ons de mogelijkheid om meer diepgaande gesprekken met hen te voeren over ons Brassica-portfolio, de uitdagingen die ze tegenkomen, om meer technisch advies te geven voor hun specifieke gebied en om de nieuwste trends en inzichten te delen.

Brassica in de kijker

De Brassica Dagen vinden plaats van 27 t/m 29 september in ons veredelingsstation in Warmenhuizen en zijn op afspraak te bezoeken. Het evenement zal zich richten op West- en Oost-Europa, de Balkan en de VS.

Tijdens de Brassica Dagen zullen we onze rassen presenteren, kijken we graag naar de uitdagingen op het gebied van arbeid en presenteren wij in samenwerking met Machinebouwer Verhoest een mechanische oogstmachine.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten. Plan uw afspraak in met onze productmanagers of uw lokale verkoopvertegenwoordigers.

Met vriendelijke groet, Het Hazera-team

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl