0°C

De 25e editie van het Pieperfestival in Emmeloord

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk kunnen we weer uitkijken naar het Tolsma Grisnich Pieperfestival. De 25e editie van het Pieperfestival moet natuurlijk een spetterend festival worden. Het festivalterrein is weer terug op de vernieuwde Deel in hartje centrum van Emmeloord met een ijzersterk programma voor iedereen in de Noordoostpolder en omstreken, jong en oud.

Openingsavond

Het Pieperfestival start donderdagavond met een feestelijke openingsavond voor ondernemers in de Noordoostpolder en de sponsoren van het Pieperfestival.

Zorggroep Oude Nieuwe Land (ZONL) Belevingsmiddag

Het programma voor de vrijdagmiddag is compleet opgefrist. Werd er voorgaande jaren op vrijdagmiddag een seniorenmiddag georganiseerd; dit jaar wordt het festivalterrein omgetoverd tot een heuse belevingsmarkt. Tijdens de ZONL Belevingsmiddag kan er op het terras worden genoten van een optreden van Saskia & Serge. De hele middag zijn er tal van activiteiten te beleven, zoals een Pieperfestival editie van ‘Tussen Kunst & Kitsch’, er wordt kleur- en kledingstijladvies gegeven en is er gelegenheid voor hand- en nagelstylingbehandelingen. Daarnaast is er ook een markt met plantjes en woonaccessoires. Voor de nodige vitamines zijn er lokale fruit- en streekproducten van Fruitbedrijf Hoekstra te verkrijgen. Uiteraard ontbreekt het afsluitende gratis frietje niet! De toegangskaarten voor de belevingsmiddag zijn verkrijgbaar via: Max Vitaal, ZONL Servicepunt aan de Kometenlaan 1 en via de website www.pieperfestival.nl. De kaartverkoop start uiterlijk maandag 22 augustus.

Suplacon Dance Night

De Suplacon Dance Night op vrijdagavond belooft een programma bomvol goede artiesten. Net als voorgaande jaren heeft de organisatie weer een tof programma georganiseerd voor de jeugd in de Noordoostpolder. De avond is toegankelijk voor de jeugd vanaf 12 jaar (geldig ID verplicht) en start om 19:30 uur. Artiesten zoals ‘Lanterfantje’, ‘The Partysquad’, ‘rapper Sjaak’, ‘Gekkenhuys’ en ‘Cristian D’ zetten De Deel in vuur en vlam. De avond wordt afgesloten met ‘Altijd Larstig & Rob Gasd’rop’. Het dak gaat eraf!

Regiobank Zaterdagactiviteiten

Tijdens de Regiobank Zaterdagactiviteiten zijn er traditiegetrouw op De Deel en het Kettingplein allerlei attracties te bezoeken zoals een springkussen, een mega stormbaan en zweefmolen. Ook kan er genoten worden van optredens door straatartiesten en danscentrum Artistique. Doe mee met de alom bekende Pieperschilwedstrijd en geniet van het jaarlijkse gratis frietje. Een middag vol plezier en vermaak voor iedereen!

Heilbron Sinke Saturday Night

Het Pieperfestival wordt afgesloten met de ouderwets gezellige Heilbron Sinke Saturday Night. De feestavond voor 16+ op het sfeervolle festivalterrein op De Deel. De line-up is groots; opgewarmd door DJ Marc Bakker kun je raven voor je leven met ‘RadioRave’ (DJ Barry Paf en DJ Menno de Boer), maximale chaos met ‘Buren van de Brandweer’ en rocken met Bökkers. Zanger Henk Jan Bökkers, bekend van De Beste Zangers, staat met zijn vijfkoppige band garant voor een geweldig optreden. Aan het einde van de avond gaan we terug in de tijd met afsluiter ‘Mental Theo’; een knallende afsluiter! De kaartverkoop voor beide feestavonden is van start gegaan. Kijk voor meer informatie op de website www.pieperfestival.nl.

Kortom, het Tolsma Grisnich Pieperfestival heeft een programma vol met nieuwe maar ook vertrouwde activiteiten. Heerlijk bijpraten, genieten van livemuziek, entertainment en natuurlijk het gratis frietje.

Het Tolsma Grisnich Pieperfestival is een evenement van StEP Noordoostpolder. De organisatie is in handen van een grote club enthousiaste vrijwilligers.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl