0°C

Mondial Uitzend NK Leliekeuren

Woensdag 24 mei heeft de eerste ronde van het Mondial Uitzend NK leliekeuren in BolleNoord plaats gevonden. Ruby Kesteloo heeft de beste score 3,3 strafpunten

De deelnemers wisten BolleNoord weer goed te  vinden met bijna 100 deelnemers. Er stonden 15 prachtige vazen van superieure kwaliteit klaar voor de keurders. Deze week hebben de veredelaars ervoor gezorgd dat er een ware explosie van leliebloemen was te zien.

Topklassement
Hoge ogen wierp de lelie Galibier van Vletter en den Haan met een totale score van 8,9 punten werd deze lelie bijzonder goed gewaardeerd door de jury.

Het topklassement is gewonnen door Ruby Kesteloo met 3,3 strafpunten. Mark Hertogh en Carl Brouwer hebben gewonnen bij de heren met 4,1 strafpunten. Jennah Pennnings heeft gewonnen bij de junioren met 4,1 strafpunten en bij de dames was Geer Spoelstra de beste met 3,6 strafpunten. De verschillen kunnen nog komen in de komende 3 keuringen.

Eindklassement
Woensdag 31 mei zijn de deuren van BolleNoord om 7.00 uur open geweest om iedere keurder tot 20.00 uur de tijd te geven om te komen keuren. Het belooft een zeer gevarieerde inzending van De Jong Lelies en Royal van Zanten te worden met een gezonde strijd tussen de diverse klassementen. De uitslagen zijn te vinden op de website leliekeuren.nl en op de Facebook Pagina en Instagram.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl