0°C

Flowerbulb Business Days 2024 brengen bloembollenkwekers en export samen

Na het succes van vorig jaar zijn de Flowerbulb Business Days terug! Van woensdag 28 februari tot en met vrijdag 1 maart 2024 bundelen 26 bloembollenkwekers uit de Kop van Noord-Holland hun krachten op 10 locaties. 

De dagen zijn vorig jaar ontstaan als alternatief voor het vakpubliek van de Lentetuin Breezand wat na 41 edities vorig jaar moest stoppen. Het biedt vakgenoten de kans om bij elkaar op bezoek te gaan en elkaars bedrijf en assortiment te bekijken. De deelnemende bloembollen kwekers showen de nieuwste variëteiten en innovaties op teelt gebied.

Flowerbulb Business Event
Op woensdagavond 28 februari wordt er een gezellige netwerkavond georganiseerd voor bloembollen kwekers, broeiers, exporteurs en toeleveranciers tijdens het Flowerbulb Business Event. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om te verbinden met collega’s uit de bloembollensector. Deze netwerkavond vindt plaats bij Teeuwen en Zonen BV, gelegen aan de Meerweg 36 in Breezand. Aanmelden voor deze avond kan via: flowerbulbbusinessdays.nl/event.

De Flowerbulb Business Days zijn een must voor iedereen die affiniteit heeft met de prachtige wereld van bloembollen. Mis deze kans niet om meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen en om te netwerken met vakgenoten!

Voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemers: flowerbulbbusinessdays.nl.

bloembollenkwekers fbd kaart

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl