0°C

Daan is de winnaar van Vlog in de Kas 2021

Maar liefst acht vloggers lieten afgelopen zomervakantie zien wat hun vakantiewerk in de glastuinbouw inhoudt. Zes weken lang kwam er wekelijks een vlog online van scholieren verspreid over het land. Nieuw dit jaar was de beoordeling van een professionele jury. Ze waren het unaniem eens: Daan (16) van Gerbera United is de winnaar van Vlog uit de Kas seizoen 4!

Een 10 voor Daan

De jury van dit jaar bestond uit Adri Bom-Lemstra (voorzitter Glastuinbouw Nederland), Jeroen Toet (presentator/sportverslaggever PSV) en Renzo Grootscholten (winnaar Vlog uit de Kas 2018). Ieder jurylid heeft de video op een specifiek onderdeel beoordeeld. Vol lof spraken ze over de vlog van Daan. “Dit is klokhuis-materiaal”, roept Jeroen enthousiast. Adri gaf de vlog een 10. Ook over de andere vloggers waren ze enthousiast, maar Daan scoorde de meeste punten. Bekijk in deze video de reacties van de juryleden op alle vlogs.

Een bezoek aan Gerbera United

Nadat alle cijfers waren uitgedeeld, vertrok Renzo naar Gerbera United in Moerkapelle om Daan te verrassen. “Ik had nooit gedacht dat ik zou winnen, eigenlijk dacht ik dat ik niet eens door de eerste selectie zou komen”, aldus Daan. Zijn ouders, mede-eigenaren van Gerbera United, waren enthousiast over zijn deelname en over het project.

W.P. van den Berg (mede-eigenaar Gerbera United): “Het is goed dat deze projecten er zijn, we hebben meer jonge ambassadeurs nodig in de sector!”

Of Daan later het bedrijf van zijn ouders overneemt? Dat weet hij nog niet, maar een carrière in de glastuinbouwsector ziet hij wel zitten. “Afgelopen week ben ik begonnen aan een tuinbouwopleiding op MBO Westland. Ik werd op de eerste dag direct door een docent herkent van mijn Vlog uit de Kas.” Met zijn deelname mag Daan zich winnaar van Vlog uit de Kas seizoen 4 noemen.

Dit waren alle deelnemers

Naast Daan maakten ook Roos en Matthijs van WPK, Shanna van Amigo Plant, Nicole van KP Holland, Sanne en Tess van Kwekerij van den Berg en Barri van SV.CO een Vlog uit de Kas.

Bekijk alle vlogs op www.vloguitdekas.nl.

Vlog uit de kas wordt financieel mogelijk gemaakt door Colland.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl