14°C
Light Rain

Collega Jacob Dogterom (63 jaar) overleden

Vandaag ontvingen we het onvoorstelbare bericht dat onze collega Jacob Dogterom is overleden. Jacob is 63 jaar geworden. Jacob kreeg al enige jaren geleden het bericht dat hij ongeneeslijk ziek was. Ondanks dat bleef hij zich met alle mogelijke enthousiasme en betrokkenheid inzetten voor de projecten waar hij namens Delphy bij betrokken was. De laatste weken werden zijn krachten minder en op maandag 7 maart is Jacob overleden.

Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de naaste familie van Jacob, zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en de verdere familie. Een onvoorstelbaar leed treft hen. Een man, vader en opa te moeten missen zal hen zwaar vallen.

Jacob kennen we als een zeer betrokken, betrouwbare en ondernemende collega. In de sectoren waar hij actief was, vooral akkerbouw en vollegrondsgroente maar ook daarbuiten, had Jacob een zeer groot netwerk en genoot hij veel bekendheid en waardering. Vanuit zijn eigen manier van werken, communiceren en aanpakken wist hij veel zaken voor elkaar te krijgen.

We zullen Jacob blijven herinneren als een warme, betrokken en energieke persoon.

We bidden en wensen Rianne, de kinderen en familie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl