0°C

Eenzaamheid centraal in extra editie bloemencampagne

In de ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’-campagne staat deze keer het onderwerp eenzaamheid centraal. Het laat zien hoe bloemen sociale verbinders zijn en daarmee een positieve bijdrage leveren aan het tegengaan van eenzaamheid.

Met deze nieuwe editie speelt Bloemenbureau Holland in op de vraag vanuit de sector voor een extra snijbloemencampagne in het najaar. De campagne zal vanaf 1 november drie weken lopen in Duitsland en Nederland en maakt gebruik van verschillende kanalen.

‘We hebben meer aandacht nodig’

Volgens de organisatie is eenzaamheid geen nieuw fenomeen. ‘Door de crisis ervaarden meer mensen dan ooit wat eenzaamheid is. En niet alleen ouderen. Het tegengaan van deze eenzaamheid doen we door ons met elkaar te verbinden. Door meer aandacht voor elkaar te hebben. En wat stimuleert deze connectie nu beter dan bloemen? Bloemen brengen mensen dichter bij elkaar en vertellen wat met woorden misschien niet gezegd kan worden.’

Hoe wordt de consument bereikt?

Het Bloemenbureau communiceert deze boodschap met de al bestaande tiensecondenfilm waaraan nieuwe scènes zijn toegevoegd (zie filmpje onderaan deze pagina). Ook zijn er nieuwe beelden voor social media en een nieuwe poster.

Inzet online kanalen

Via Mooiwatbloemendoen.nl, YouTube, mobile media (op de smartphone), social media en de inzet van influencers worden consumenten bereikt. De campagnematerialen zijn via de website van Bloemenbureau Holland downloadbaar voor geïnteresseerde sectorpartijen die willen aanhaken bij de campagne.

Bron: https://www.greenity.nl/nieuws/eenzaamheid-centraal-in-extra-editie-bloemencampagne

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl