0°C

Rotterdamse senioren zoeken rustige woonplek op boerenerf

Kinderloos stel uit Rotterdam zoekt rustige plek op boerenerf voor hun oude dag

Een kinderloos stel uit Rotterdam is op zoek naar een stukje grond met een tijdelijke woonbestemming voor een seniorenwoning. Het stel, dat graag hun oude dag wil doorbrengen op een boerenerf, doet een oproep aan boeren in de regio’s Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland.

Tessa Boskamp en André Boer, beiden senioren, wonen momenteel in een eengezinswoning in Rotterdam. “We zouden graag onze oude dag willen slijten in een gelijkvloerse woning, gelegen op een boerenerf,” vertelt Tessa. “We houden van de ruimte en rust die het platteland biedt.”

Een actieve oude dag

Het stel is bereid om, zolang hun gezondheid het toelaat, klusjes op het erf te doen. Zij willen graag actief blijven en een bijdrage leveren aan het leven op de boerderij.

Voorkeurslocatie: Flevoland

De voorkeur van Tessa en André gaat uit naar Flevoland. “De ruimte en rust die deze regio biedt, spreekt ons enorm aan,” legt Tessa uit. “Maar als er iets beschikbaar is in de provincies Utrecht of Zuid-Holland, zou dat natuurlijk ook goed zijn.”

Contactgegevens

Boeren die geïnteresseerd zijn om Tessa en André te helpen hun droom te verwezenlijken, kunnen contact met hen opnemen via e-mail. Zij zijn bereikbaar via tessaboskamp@hetnet.nl of andreboer58@gmail.com.

Een droom die uitkomt

“Het zou voor ons geweldig zijn als we op deze manier onze oude dag zouden kunnen doorbrengen,” besluit André. “Met een beetje hulp kunnen we deze droom waarmaken.”

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Relevante artikelen

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl